סדנת בישול מאסטר שף לעובדים /מנהלים
מאחורי כל יציאה עומדת מטרה,
אם המטרה שלכם באירגון היא גיבוש , עבודת צוות והטמעת ערכי החברה בשילוב הכשרת עובדים או מנהלים.
סדנאות בישול מאסטר שף תתן לכם תשובה חוויתית ומאתגרת.
פירוט הקורס
סדנאות מאסטר שף בשטח -
המשתתפים יחולקו לקבוצות בישול,לרשות כל קבוצה עמדת בישול,תפריטים ,כלי עבודה,מוצרי מזון ותבלינים.
פירוט מהלך הסדנה -
• הכנת מבחר קדירות פויקה
- פויקה בשר בקר עם פירות יבשים ויין.
- פויקה עוף מדברי- שוקי עוף ירקות שורש ואורז בסמתי.
- פויקה צמחוני- ירקות שורש.
- פויקה האיכר- תפוחי אדמה שמן זית ורוזמרין.
• הכנת מבחר סלטים
- סלט עלי חסה בבלסמי ושמן זית.
- סלט ירקות קצוץ דק בתיבול שמן זית ולימון.
- סלט טחינה ביתית ירוקה.
- סלט חומוס.
- מבחר מחמצים.
• בר לחמים
- כיכרות לחם טרי (לפויקה "בוצעים" מהלחם).
• בר שתייה
- מיץ לימונענע.
- מים קרים.
הישיבה על גבי שולחנות קק"ל והאכילה בכלים חד פעמיים מהודרים.
הפעילות מלווה -
• צוות מקצועי לפעילות- הצוות הינו בעל תעודת מדריך מוסמך מטעם וינגייט.
• ביטוח אחריות מקצועית וביטוח פעילות עד 2,000,000$.
• ציוד מקצועי העומד בתקני בטיחות EN-תקן בטיחות אירופאי.
• תקן בטיחות אלפיני לחיי אדם UIAA .